Menu Close

Over ons

Itzu Cleaning heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Dankzij onze specialisaties bieden we binnen elke niche een oplossing op maat. Met ons vakkundig personeel gaan we steeds voor de allerbeste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Itzu Cleaning?

Continuïteit

Onze directie staat al 21 jaar aan het roer van het bedrijf en is nog steeds sterk betrokken bij de projecten van onze klanten. En die klanten? Die blijven even trouw. Een groot deel van onze klanten kennen we al jaren, sommige zelfs reeds sinds de oprichting. Dezelfde langetermijnrelatie hebben we ook met onze medewerkers. We zijn een hecht team met één doel voor ogen: de klant zo goed mogelijk helpen op korte en lange termijn.

Transparant kostenplaatje

Door een zeer gedetailleerde calculatie weet je op voorhand precies hoeveel mensen, tijd en producten wij voorzien. Daartegenover staat steeds een transparant prijskaartje. We bezorgen een offerte met de te presteren uren. Optimale service voor elk budget.

Positief partnership

Wij denken met u mee om uw schoonmaakbudget binnen de voorgestelde targets te houden én tegelijk onze service te verbeteren. Dankzij Itzu Jobs garanderen we een continue instroom van kwalitatieve medewerkers om uw projecten perfect uit te voeren. Kan het nog beter? Altijd. Daarom stellen we aanpassingen voor op basis van uw feedback, regelmatige productiviteits- en kostenanalyses én een gezonde dosis zelfkritiek. 

Extra dienstenpakket

Naast gespecialiseerde schoonmaakservices, biedt Itzu Cleaning een uitgebreide waaier aan extra, aanverwante diensten. Geen gedoe met verschillende leveranciers, maar één betrouwbare kwalitatieve partner die u volledig ontzorgt.

Onze aanpak

Opstart

Elk project begint met een opstartplanning waarbij we nauwgezet de verschillende fases beschrijven:

  • offerte en budgetplan opmaken
  • projectopbouw definiëren en project managers benoemen
  • team samenstellen
  • producten en materialen inventariseren en bestellen
  • uitgebreide risicoanalyse uitvoeren
  • veiligheids- en milieuplan opstellen

Uiteindelijk schrijven we alles uit in een gedetailleerd dossier zodat de klant zwart-op-wit de garantie heeft op een minutieuze projectbegeleiding.

Opvolging

Op vaste tijdstippen brengt onze projectbegeleiding een bezoek om een doorgedreven kwaliteitscontrole uit te voeren. Op basis van een objectief meetsysteem en een kwalitatieve comfortbepaling analyseren we de uitgevoerde werken. We sturen snel en krachtig bij waar nodig.

Communicatie

Dankzij onze resultaatgerichte aanpak volgt u moeiteloos de stand van zaken op de vloer. Met regelmatige evaluatiemeetings spelen we kort op de bal en antwoorden we persoonlijk op al uw vragen of bemerkingen.

Ons aanbod

Vol vertrouwen een audit doorlopen

De eisen vanuit FFSC22000, ISO, klanteisen, wettelijk en het maatschappelijk kader worden steeds strenger en de kans op besmettingen steeds groter. Wanneer er controle wordt uitgevoerd op de kwaliteitssystemen, wordt er standaard ook gekeken naar de netheid. Hiervoor is een goed resultaatgericht schoonmaakplan nodig. Dit plan is samengesteld conform de VSR-praktijkrichtlijnen voor reiniging en desinfectie bij voedingsmiddelenproducenten en aangevuld met klantspecifieke eisen. Wij zijn de ideale partner die met je meedenkt en –werkt bij audits, verantwoordelijkheden opneemt en ervoor zorgt dat de schoonmaakkwaliteit en borging altijd op auditniveau is. Het doorlopen van een audit is dankzij ons een fluitje van een cent!

Een continue aandacht voor verbetering en optimalisatie

Door gebruik te maken van de kennis en ervaring binnen ons bedrijf, onze leveranciers en ons uitgebreide netwerk worden onze medewerkers steeds uitgedaagd te zoeken naar verbeteringen in processen en kwaliteit. Technologie speelt hier steeds vaker een belangrijke rol in. Vermindering van bijvoorbeeld aerosols, schade en energie door het inzetten van midden- en lagedrukreiniging en desinfectie (ten opzichte van hogedruk) draagt hieraan bij en geeft een positieve impuls op de efficiëntie en prijs-kwaliteitverhouding.

Toegevoegde waarde van goede mensen

Ookal helpt het inzetten van technologie en innovatie, toch blijft schoonmaken een job voor mensenhanden. Itzu Cleaning investeert in hun medewerkers door ze voortdurend te voorzien van de juiste aansturing en controle zodat zij hun werk elke dag weer goed kunnen uitvoeren. Training, opleiding, begeleiding en coaching staan bij ons centraal. Enerzijds zijn we op zoek naar standaardisatie terwijl we beseffen dat we in een constant veranderende omgeving ons ook flexibel moeten opstellen en ons aanpassen aan de wensen van de klant en haar afnemers. Dit doen we met steeds in ons achterhoofd dat het leveren van de noodzakelijke kwaliteit en veiligheid voorop staat.

Proactief en preventief handelen

Ons veiligheidsbeleid is gericht op het preventief handelen en veilig en bewust werken. Dat betekent dat we niet wachten tot ongevallen of schades zich voordoen en in een zo vroeg mogelijk stadium met de klant meekijken en -denken naar de veiligheid van de omgeving. We doen er alles aan om jullie een veilige werkomgeving te bezorgen, dit door vanuit de ontwerpfase van productieruimtes de principes van hygiënisch ontwerp toe te passen. Hiermee bent uw verzekerd van een zo efficiënt mogelijk proces, al vanaf het begin.

Onze brede kennis en ervaring zijn als proactief partner zeker een pluspunt. Facilitaire ontwikkelingen worden voortdurend gevolgd en toegepast. Proactiviteit schuilt echter niet uitsluitend in technologische innovatie. ITZU zet voornamelijk in op het belang van de signaleringsfunctie en handelingsvrijheid van zijn eigen medewerkers. Zij weten het beste wat er op de locaties speelt.

Duurzaamheid en milieu

ITZU is een partner die duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel draagt. Dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in chemie- en waterbesparingen, slimme combinaties van hoge- en lagedrukreiniging en maatregelen die de slijtage van uw machinepark minimaliseren.

Itzu Cleaning biedt totale ontzorging op het gebied van hygiëne in een productieomgeving. Dit realiseren we onder meer met de volgende services: schuimreiniging en desinfectie schoonmaakplan, in- en uitbouw machines, krattenafhandeling, eerstelijnsonderhoud, productie klaarzetten en bakken, kratten en pallets wassen. 

Vlinders aan het woord

Sabrina & Claire

Play Video

Martina

Play Video

Facts & Figures

Itzu Cleaning facts

ITZU we care about

Itzu Cleaning, Itzu Facility en Itzu Home maken deel uit van de ITZU dienstengroep,
een cluster van sterke partners in people business.

ITZU deelbedrijven

ITZU is uw partner in people business

Bij ITZU maak jij het verschil. IT’S YOU die telt. Ons DNA? Dat bestaat uit een magische mix van dynamiek, expertise en professionaliteit. Wij streven continu naar klantentevredenheid. In alles wat we doen stellen we mensen centraal zodat iedereen – medewerkers, klanten, partners – zich prettig voelt.

Waarden van Itzu Cleaning

Een ITZU-vlinder geeft het beste van zichzelf voor de organisatie, voor zijn collega’s én voor onze klanten.

 

Onze interne afdelingen verdienen – net zoals onze klanten – de onuitputtelijke ijver van onze medewerkers.

 

Elke dag opnieuw zetten we in op kwaliteit in onze diensten en staan we open voor verandering en verbetering.

 

Respect voor collega’s is binnen de ITZU-groep vanzelfsprekend. Zowel voor medevlinders als persoon, als voor het werk dat ze leveren.

 

Hoewel niet elke dag even vlot verloopt, moedigen we onze medewerkers aan om altijd positief in het leven te staan.

 
Waarde van Itzu Cleaning

Een ITZU-vlinder geeft het beste van zichzelf voor de organisatie, voor zijn collega’s én voor onze klanten.

Waarde van Itzu Cleaning

Onze interne afdelingen verdienen – net zoals onze klanten – de onuitputtelijke ijver van onze medewerkers.

Waarde van Itzu Cleaning

Elke dag opnieuw zetten we in op kwaliteit in onze diensten en staan we open voor verandering en verbetering.

Waarde van Itzu Cleaning

Respect voor collega’s is binnen de ITZU-groep vanzelfsprekend. Zowel voor medevlinders als persoon, als voor het werk dat ze leveren.

Waarde van Itzu Cleaning

Hoewel niet elke dag even vlot verloopt, moedigen we onze medewerkers aan om altijd positief in het leven te staan.

 

Deel deze pagina

Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

Itzu Cleaning is actief in uiteenlopende sectoren

Logo Itzu

CONTACTEER ONS

Samenwerken met een cleaning partner met een ijzersterke reputatie in algemene en industriële schoonmaak?