Menu Close

SPECIALIST IN SCHOONMAAK

IN DE VOEDINGSINDUSTRIE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Het belang van hygiëne en desinfectie in

voedselverwerkende bedrijven

In de levensmiddelenindustrie is voedselveiligheid prioritair. Deze staat immers in directe relatie tot de volksgezondheid. De eisen omtrent deze veiligheid worden steeds strenger. Het is daarom noodzakelijk om te werken met specialisten die zich er bewust van zijn dat een schone productieomgeving cruciaal is om de dagdagelijkse taken te kunnen uitvoeren.

Al geruime tijd geniet Itzu Cleaning het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedingsindustrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

Referenties

Itzu Cleaning heeft een ijzersterke reputatie in algemene en industriële schoonmaak in de voedingsindustrie.

Onze vlinders aan het woord

Play Video

Technisch manager Nico werkt al 20 jaar bij Itzu Cleaning. Hij vertelt over onze specialisatie in de voedingsindustrie en hoe wij onze medewerkers elke dag opleiden en begeleiden.

Projectmanager Murat toont hoe Itzu Cleaning werkt. Met een focus op veiligheid, resultaten meten én controleren om het allerbeste resultaat te bereiken.

Play Video
Play Video

Marco is onsite supervisor bij Farmfrites. Itzu Cleaning is daar verantwoordelijk voor alles wat cleaning en facility betreft. Van poetsen tot onkruid uittrekken. Marco beheert en controleert de planning en de inventaris van de chemicaliën zodat alles correct, vlot en transparant verloopt.

Professioneel schoonmaakteam nodig voor jouw voedselverwerkend bedrijf?

Logo Itzu

CONTACTEER ONS

Samenwerken met een cleaning partner met een ijzersterke reputatie in algemene en industriële schoonmaak?