Menu Close

Onze sectoren

FOOD
& INDUSTRY

Industriële reiniging in de voedings- en industriesector

Al geruime tijd geniet Itzu Cleaning het vertrouwen van gerenommeerde klanten in de voedselverwerkende en industriële industrie. Hygiëne en desinfectie maken in deze sectoren deel uit van het primaire proces. Zowel besmettingen door menselijk handelen als door rondvliegende stofdeeltjes, kiemen en sporen worden zorgvuldig vermeden door ons team speciaal opgeleid voor industriële reiniging.

OFFICE

Schoonmaak van kantoren

In België en Nederland vertrouwen tal van bedrijven op Itzu Cleaning voor de schoonmaak van hun kantoren en gebouwen. En zij weten waarom. Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt het bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe.

PUBLIC
& RETAIL

Schoonmaak in winkels

Schoonmaak van winkels, warenhuizen en shoppingcentra maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. Onze filosofie? Uw klanten zijn onze klanten. Itzu Cleaning draagt dan ook graag bij tot de klantentevredenheid van uw klanten door een propere winkelervaring te bieden.

Schoonmaak in openbare ruimtes

Itzu Cleaning zorgt voor het dagelijks of periodiek onderhoud van openbare ruimtes (o.a. parkings en scholen, gemeentehuizen). Wij beschikken over professionele machines en gespecialiseerde teams om een stralend resultaat te garanderen.

PHARMA
& HIGH TECH

Professionele schoonmaak in farmacie

In de farmaceutische industrie wordt naast aandacht voor veiligheid en kwaliteit ook de nadruk gelegd op procedures en validaties. Onze gespecialiseerde schoonmakers zijn op de hoogte van deze protocollen. Ze beschikken over de gewenste know-how omtrent de correcte werkvolgorde die ze horen te volgen.

Tijdens het schoonmaken in de high-tech industrie of cleanrooms is het uiteraard belangrijk om stof te verwijderen. De aandacht ligt op het voorkomen van vervuiling en verspreiding door op een rustige en gecontroleerde manier de voorgeschreven handelingen uit te voeren.

 

Deel deze pagina

Share on email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google

Samenwerken met een schoonmaakbedrijf dat uitstekende resultaten garandeert?

Logo Itzu

CONTACTEER ONS

Samenwerken met een cleaning partner met een ijzersterke reputatie in algemene en industriële schoonmaak?